top of page

DENTAL SOLUTIONS

Kroon- & brugwerk
560A7935.png

Kroon- & brugwerk

Door de jaren heen zijn we uitgegroeid tot specialist in esthetische restauraties. Precisie en oog voor detail zijn hier uiterst belangrijk. Voor deze cases ontvangen wij ook graag telkens de patiënt in het labo voor kleur-bepaling om een zo goed mogelijk eindresultaat te garanderen.

Prothese

Prothese

Ons bedrijf was bij de eerste labo’s in België die kunststof-protheses vervaardigde. Geen opstelling gaan we uit de weg. Onze ervaren tandtechnici zorgen ervoor dat alle stappen tot het maken van een prothese nauwkeurig worden opgevolgd zodat de patiënt met een perfecte nieuwe prothese de tandartspraktijk kan verlaten.
 

  • Afdruk

  • Individuele afdruk

  • Beetname

  • Pas in was

  • Afgewerkte kunststofprothese plaatsen

Prothese.png
Cadcam
560A7818.png

CADCAM

Om de hoge nauwkeurigheid te garanderen werken we van A tot Z digitaal. Dit zorgt voor een kwalitatieve constante en geeft ons de mogelijkheid om een oplossing te bieden op al uw cases. Wij kunnen alle soorten IO-scans ontvangen of digitaliseren uw analoge afdruk.

Implantologie

Implantologie

In het labo beschikken we over tal van specialisten waardoor werken op implantaten geen geheimen meer voor ons kent. We kunnen op zo goed als alle merken een oplossing bieden.

Wij zijn als labo gekend om steeds met originele componenten te werken. Op die manier zijn zowel tandarts als patiënt gerust dat ze jarenlange garantie kunnen genieten op alle werkstukken.

Implantologie.png
Herstellingen
560A7992.png

Herstellingen

Zowel herstellingen aan kunststofprotheses als aan kroon- en brugwerk worden door ons team zonder problemen hersteld. Neem contact op met uw tandarts om deze herstelling bij ons te laten maken.

Lasertechnische herstellingen: Met deze techniek van het laserlassen laten tandtechnische legeringen zich corrosiebestendig, biocompatibel en in een grote stevigheid met elkaar verbinden. Door dezelfde legeringen aan elkaar te lassen wordt het galvanisch element in de mond van de patiënt beperkt.

Kwaliteitscontrole

Kwaliteitscontrole

Een optimale en gegarandeerde kwaliteit is een absolute must bij een productieproces.

Daarom voorzien wij meerdere momenten tijdens het productieproces waar de verschillende stappen systematisch geëvalueerd worden .

560A7964.png
DSSDG-logo-screen-large.png

Bedrijventerrein Wijnveld  I  Poldergotestraat 18, B-9240 Zele

info@dssdegelder.be  I  052 44 56 86

bottom of page